HELA SORTIMENTET VARDAGSRUM MATRUM SOVRUM

 

Villkor

Instagramtävling

De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med att du deltager i tävlingen kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn publiceras i en återkoppling till alla deltagare samt på Möbleras hemsida www.möblera.com samt Moblera_ab på Instagram.

Genom att godkänna dessa Allmänna Tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.

Ansvarig för tävlingen är: Möblerahuset i Agnesberg AB (org: 556652-8971)
Deltagarna behöver inte köpa eller beställa något för att vara med och tävla. För att vara med och tävla krävs dock ett foto uppladdat på Instagram innan 31 oktober 2017.

Om bidraget inte är komplett eller om Instagramkontot är privat vid tävlingens slutdatum kommer du inte att kunna delta i tävlingen. Tävlingen pågår t.o.m 31 oktober 2017.

Vinnaren utses av en jury bestående av 3 representanter från Möblera. Juryn utser vinnaren baserat på det bidrag som juryn anser vara den bästa och mest genomtänkta fotografiet. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.

Priset består av ett doftkitt som Möblera valt. Priset går inte att lösas in mot kontanter, tillgodokvitton eller någon annan vara från Möblera.

Vinnaren kommer att bli informerad personligen via angiven Instagram. Vinnaren kan komma att publiceras med för- och efternamn samt ort på www.möblera.com och på Moblera_Ab på Instagram. Du måste vara 18 år för att tävla.

Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.

Anställda i Möblera samt make/maka och barn till sådan anställd får inte delta i tävlingen.

Genom att posta en bild på Instagram med medföljande hashtags överlåter du upphovsrätten avseende bidraget/frågesvaret till Möblera. Detta innebär bl.a. att deltagarens samtliga rättigheter till bidraget upphör och att Möblera får använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt dock endast inom Möbleras normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.

Möblera förbehåller sig rätten att utesluta eller att ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela den tävlande om Möblera bedömer att den tävlande har fuskat eller om bidraget bedöms varit olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande.

Tävlingen pågår mellan 19 oktober till och med 31 oktober 2017.

Till toppen