HELA SORTIMENTET VARDAGSRUM MATRUM SOVRUM

Priser & betalning

1. Betalning i webbshop

I webbshoppen betalar du med Klarna Checkout.

Klarna hanterar de vanligaste bank- och kreditkorten, direktbetalning via bank, faktura eller delbetalning. Klarna och Klarna Checkout följer de s k Payment Card Industry Data Security Standards (PCI DSS).

Med Klarna Faktura

- Få alltid hem varan innan du betalar
- Betalningstid - alltid minst 14 dagar
- Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
- Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen
- Ladda ner dina fakturor från klarna.se
- Möjlighet till delbetalning
- Med Klarna Konto (delbetalning)
- Du får hem varan innan du betalar
- Du samlar alla dina köp på en månadsfaktura
- Du betalar i din egen takt eller ett fast belopp per månad (6,12 eller 24 månader)

Läs mer om Klarnas villkor här.

Fakturan mailas alltid till din mailadress i samband med leverans. 29 kr i faktureringsavgift tillkommer. För fakturaköp måste leveransadressen vara samma som folkbokföringsadressen. Om annan leveransadress önskas så måste fakturan vara betald i sin helhet innan leverans.

2. Betalning i fysisk butik

För betalning i butik kan du välja mellan de vanligast bank- och kreditkorten, (ej Diners & American Express), kontant eller på avbetalning genom Ecster AB.

Med Ecster AB

Inga räntekostnader tillkommer när du delar upp ditt köp. Första fakturan kommer i slutet på månaden efter du gjort ditt köp. Du kan också givetvis betala mer än det angivna fakturabeloppet.


Enkelt att ansöka! Vi hjälper dig att ansöka om finans i vår butik. Du får ett snabbt svar inom några minuter om du blir beviljad krediten. Kontakta en säljare i butiken för att få veta mer. 

3. Handpenning och förskott

Vid beställning av vår butik lämnas en handpenning på 20% av varans värde. Resterande belopp betalas innan hämtning eller vid hemleverans.

Alla webbordrar fullbetalas vid beställning via Klarnas olika betalningsmöjligheter (se avsnitt ovan). Vi tar inte handpenning eller förskott på webbordrar.

4. Rabatter och presentkort

Normalt gäller samma rabatter i butik som på webben. Presentkort går för tillfället inte att köpa i vår webbshop. Presentkort som är köpt i fysisk butik tillämpas inte öppet köp. Ett utfärdat presentkort kan inte återbetalas mot pengar. Ett presentkort går heller inte att handla för i vår webbshop i dagsläget.

 

 

5. Företag

Handlar du åt ditt företag så erbjuder vi fakturabetalning i vår fysisk butik! Du får upp till 60 dagar att betala avgiften. Det tillkommer endast 25 kr i aviavgift. Fakturan behöver vara fullbetald innan hämtning eller leverans sker. Handlar du åt ditt företag i webbshoppen hanteras alla betalningar via Klarna.

6. Återbetalning

Efter att vi besiktat den returnerade varan och konstaterat att den är i huvudsakligen oförändrat skick så betalar Möblera tillbaka det belopp som du betalat för den vara som skickats tillbaka. Detta sker normalt inom 3-5 dagar men senast inom 14 dagar. Eventuell fraktavgift betalas inte tillbaka vid retur. För att returnera en vara läs Ångerrätt och retur.

Om du valt faktura som betalsätt så makuleras den. Om du redan hunnit betala din faktura kommer Klarna inom kort att kontakta dig för en återbetalning. Har du betalat med kort eller direktbank så kommer pengarna återbetalas till samma kort/konto som du uppgav vid köpet. Observera att eventuella tillvalstjänster så som montering, leverans och uppbärning ej återbetalas.

Observera att du som kund står för returfrakt vid utnyttjande av ångerrätten. Skulle returen orsakas av en reklamation står Möblera självklart för fraktkostnaden. (För att läsa mer angående reklamation vänligen läs avsnitt Reklamation.

7. Prisgaranti

Möblera tillämpar prisgaranti på hela vårt sortimentet. Prisgarantin innebär att vi regelbundet håller koll på gällande marknadspriser och våra konkurrenter. Om du köper en vara hos Möblera och skulle hitta samma vara till lägre pris någon annanstans, återbetalar vi självklart mellanskillnaden.

Företaget som håller det lägre priset måste vara ett svenskt företag, det vill säga ett företag med svenskt Momsregistreringsnummer (VAT-nummer), oavsett om det är en webbshop eller en fysisk butik. Erbjudandet om prisgaranti omfattar inte auktionsfirmor eller dylikt.

Produkten med det lägre priset måste vara från samma leverantör med samma modell, samma namn, tyg, färg, material, storlek och antal som du köpt hos Möblera. Priset från det andra företaget måste avse ordinarie pris och ej rekommenderat pris, erbjudandet omfattar inte heller reavaror, kampanjvaror eller dylikt. Prisjämförelsen gäller inklusive konkurrents fraktkostnader.

För att utnyttja Möbleras prisgaranti, måste Möblera erhålla kontrollerbara uppgifter som styrker att varan finns att köpa till ett lägre pris, t.ex genom en annons, länk eller offert etc.

Erbjudandet om prisgaranti gäller i 10 dagar efter att du genomfört ett köp hos Möblera.com eller i vår fysisk butik.

För att utnyttja Möbleras prisgaranti, beställer du dina varor precis som vanligt på möblera.com eller i vår fysisk butik. Kontakta Möbleras kundservice med underlag som t.ex. en länk eller offert från företaget du fann den billigare produkten. Vi undersöker sedan informationen och återbetalar mellanskillnaden när uppgifterna verifierats.

Möblera förbehåller sig rätten att vid vilket tillfälle som helst ändra, anpassa och avsluta erbjudandet om prisgaranti. 

Till toppen