HELA SORTIMENTET VARDAGSRUM MATRUM SOVRUM

Ångerrätt & retur

Ångerrätt & retur

Har du ångrat ditt köp? Då ber vi dig att fylla i formuläret nedanför. Under formuläret hittar du våra villkor om ångerrätt och retur. Om du handlat i fysisk butik ber vi dig returnera din vara inom 7 dagar mot uppvisat kvitto. Varan skall vara i originalförpackning och ej vara använd eller monterad.

Returnera din vara här

Förnamn *

Efternamn *

E-post *

Telefonnummer

Kundnummer *

Ordernummer *

Beskriv ditt ärende *

Orsak:
Motsvarar ej förväntningar
Annan kvalitet än förväntat
Saknad vara / felexpediering
Sen leverans
Fel vara
Annan orsak* är obligatoriska fält

Agnesberg

Bäcksins väg 3
424 38 Agnesberg

 

Villkor

1. Ångerrätt- När du som privatperson handlar i webbshoppen tillämpas alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen. För att ångerrätten ska gälla måste Möblera meddelas via formuläret eller shop@moblerahuset.se med ordernummer, kundnummer och artikelnummer på varan inom den angivna tiden. 

 Läs mer på konsumentverket.se eller ladda ner konsumentverkets ångerblankett

Vid beställningar där en vara påbörjat sin tillverkningsprocess efter dina specifika önskemål upphör ångerrätten. Som t.ex. ett specifikt tyg val. Efter det att du godkänt Möbleras köpvillkor i kassan samtycker du också till att Möblera påbörjar fullgörandet av beställningen.

2.Öppet köp- Erbjuds i Möbleras butik i 7 dagar. Du ska kunna uppvisa kvitto samt lämna tillbaka varan hel, ren och i original emballage inom 7 dagar.

Varan får heller inte ha varit använd eller monterad.

Öppet köp gäller inte för presentkort, bäddmadrasser, specialbeställda möbler, sängkläder eller rea varor, om inte annat överenskommit vid köptillfället. Detta ska i så fall stå angivet på ditt kvitto för att öppet köp ska gälla.

3. Retur- Om du handlat i Möbleras butik så lämnas varan tillbaka i den butik där du köpt den. Du ska kunna uppvisa kvitto samt lämna tillbaka varan hel, ren och i original emballage inom 7 dagar. Varan får heller inte ha varit använd eller monterad.

Om du handlat i vår webbshop ber vi dig att fylla i Retur formuläret här på sidan. Fyll i alla uppgifter och mejla in till oss så kontaktar vi dig för retursedlar och hantering.

 

 

4. Byte- Du kan inte byta en vara via möblera.com. I så fall får du returnera din ursprungliga beställning och lägga en helt ny order. Läs mer om retur ovan.

5. Återbetalning- Sker normalt inom 3-5 dagar men senast inom 14 dagar efter att Möblera mottagit meddelandet om utnyttjandet av ångerrätten. Kunden kan dock få vänta till dess att vara kommit åter eller till dess kunden har lämnat bevis på att varan återsänts, det som sker först.

På det belopp som återbetalas har Möblera dock rätt att dra av en summa som motsvarar den värdeminskning jämfört med varans ursprungsvärde om denna värdeminskning beror på att kunden har använt eller begagnat varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa egenskaper och funktion.

Om du valt faktura som betalsätt så makuleras den. Om du redan hunnit betala din faktura kommer Klarna inom kort att kontakta dig för en återbetalning. Har du betalat med kort eller direktbank så kommer pengarna återbetalas till samma kort/konto som du uppgav vid köpet.

Observera att eventuella tillvalstjänster så som inbärning och montering ej återbetalas.

6. Returfrakt- Du står för returfrakten och den returnerade varan bör vara i originalemballage och i lika gott skick som när du mottog. Den får heller inte ha varit använd eller monterad.

Om du handlat i fysisk butik och vill returnera står du själv för ombesörjandet av återtransporten av varan till den butik där du köpt den.

Skulle returen orsakas av en reklamation står Möblera självklart för fraktkostnaden om kund betalat för hemleverans eller köpt varan på Möblera.com (För att läsa mer angående reklamation vänligen läs avsnitt Reklamation.

Till toppen